Kort nieuws

 

Op zaterdag 26 mei 2018 wordt de 40e editie van de Friese Radio Markt georganiseerd in Beetsterzwaag in en rond het zalencentrum De Buorskip, Vlaslaan 26. Tijdstip van 9.00 uur tot 15.00 uur LT. Het inpraatstation PI4EME zal QRV zijn op 145,700 MHz en 430,275 MHz FM.  Klik HIER voor affiche 2018.


In verband met de nieuwe AVG-wetgeving zijn wijzigingen aangebracht op deze website van de VERON afdeling Friese Meren. Nieuw opgenomen is een privacy-pagina met een Privacy Statement en bij Disclaimer het onderwerp @Copyright.


Cursus Radiozendamateur

De FRAG in Leeuwarden organiseert na de zomervakantie 2018 een cursus radiozendamateur voor zowel categorie N als F.  Voor inlichtingen en boekingen klik op de volgende link:  http://www.pi4frg.nl/Cursus.htm


Emailservice van de VERON afdeling Friese Meren

Wil u per Email geïnformeerd worden over de VERON in het algemeen en de VERON afdeling Friese Meren in het bijzonder ten aanzien van radio-bladen, informatiebulletins en overige publicaties over de radiohobby, meldt u zich dan aan m.b.v. het zgn.                            E-mail aanmeldingsformulier (klik op).


Zie voor de nieuwste updates van radio-bladen/publicaties:

De nieuwste editie van Radio Nieuwsflits (klik op): Radionieuws Flits editie mei 2018

De nieuwste uitgave van HAM Nieuws (klik op): HAM-nieuws.

De nieuwste uitgave van CQPA van de VRZA (klik op): CQ-PA   (update).

Preview nieuwste uitgave van Electron (klik op): Electron   (update).

De nieuwste uitgave van het informatiebulletin (klik op) DKARS  (update)

Verenigingsbladen VERON-afdelingen (klik op): Afdelingsbladen.

  =   verder naar de hoofdpagina