Disclaimer

Disclaimer VERON Friese Meren A62

De VERON afdeling Friese Meren A62 heeft met alle zorgvuldigheid deze  website ontwikkeld, gebouwd en beschikbaar gesteld. Deze website maakt gebruik van links naar andere websites waarvan de goede werking niet altijd kan worden gegarandeerd.

Het gebruik van de website van de VERON afdeling Friese Meren inclusief de links naar andere websites is geheel voor eigen risico. De VERON afdeling Friese Meren controleert regelmatig de goede werking van deze website, echter bij eventuele vergissingen, fouten of onvolkomenheden acht de VERON afdeling Friese Meren zich hiervoor niet aansprakelijk.

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met deze disclaimer van de VERON Friese Meren A62. Indien gewenst kunt u met onze juridische adviseur contact opnemen via het Centraal Bureau van de VERON, Postbus 6801, 8601 BD  Arnhem.

© Copyright Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van de VERON worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een computer en/of het printen van een hard copy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.