Elektronica Vlooienmarkt

Zaterdag 23 februari 2019 organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe van de landelijke Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek (VERON) al weer voor de drie en twintigste maal haar Elektronica Vlooienmarkt.

Deze wordt gehouden in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

Op deze gezellige Elektronica Vlooienmarkt worden nieuwe of gebruikte spullen aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

De markt wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum “M.F.C Aperloo” Stadsweg 27 ’t Harde. De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 3 Euro. Er is voldoende gratis parkeerruimte .

Oude Vossejachten….

Beste medeamateurs,

Onderstaand bericht vanuit de VERON Vossenjachtcommissie is bestemd voor rondes, verenigingsavonden, verenigingszenders en (digitale) verenigingsbladen (landelijk/regionaal). Ik stuur het naar diverse radioamateurs in het land en publiceer het ook in de wekelijkse Vossenjachtinfo. Uiteraard ken ik niet alle eventuele bronnen dus stuur het gerust door naar amateurs en organisaties (bijv. Old Timers Club) waarvan je denkt dat zij info kunnen leveren.

Jan Hoek, PA0JNH, onze geschiedschrijver, is bezig met de “Hall of Fame”/ Bekerjachten te herschrijven. Hij zoekt nog oude vossenjachtkaarten, foto’s etc. van voor 1960.

Vooral van de Noordelijke Bekerjachten (v.a. 1952) en de VERON Bekerjachten (v.a. 1947).

Kennen jullie nog ouderen in je afdeling, die hier iets zouden kunnen betekenen?

Laat het Jan weten via: pa0jnh@kpnmail.nl 

73, Wim PA3AKK

DQSL-bureau

De DQB manager bestaat om de gegevens te beheren van calls
van Nederlandse zendamateurs die gebruik kunnen maken van het
Dutch QSL Bureau.
Geïnteresseerden kunnen via de (klik op) Check DQB mogelijkheid opvragen of het DQB kaarten in ontvangst neemt voor een bepaalde call.