VR-voorstellen 2019

Op zaterdag 13 april 2019 vindt de komende Verenigingsraad (VR) vergadering plaats van de VERON in Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn. Klik HIER voor details.

Tijdens deze vergadering zullen o.a. de VR-voorstellen 2019 worden behandeld. Deze VR-voorstellen inclusief het stemformulier VR-2019 zijn te downloaden op de Downloads -pagina van deze website.

80ste verenigingsraad gehouden op 13 april 2019

Oude Vossejachten….

Beste medeamateurs,

Onderstaand bericht vanuit de VERON Vossenjachtcommissie is bestemd voor rondes, verenigingsavonden, verenigingszenders en (digitale) verenigingsbladen (landelijk/regionaal). Ik stuur het naar diverse radioamateurs in het land en publiceer het ook in de wekelijkse Vossenjachtinfo. Uiteraard ken ik niet alle eventuele bronnen dus stuur het gerust door naar amateurs en organisaties (bijv. Old Timers Club) waarvan je denkt dat zij info kunnen leveren.

Jan Hoek, PA0JNH, onze geschiedschrijver, is bezig met de “Hall of Fame”/ Bekerjachten te herschrijven. Hij zoekt nog oude vossenjachtkaarten, foto’s etc. van voor 1960.

Vooral van de Noordelijke Bekerjachten (v.a. 1952) en de VERON Bekerjachten (v.a. 1947).

Kennen jullie nog ouderen in je afdeling, die hier iets zouden kunnen betekenen?

Laat het Jan weten via: pa0jnh@kpnmail.nl 

73, Wim PA3AKK

DQSL-bureau

De DQB manager bestaat om de gegevens te beheren van calls
van Nederlandse zendamateurs die gebruik kunnen maken van het
Dutch QSL Bureau.
Geïnteresseerden kunnen via de (klik op) Check DQB mogelijkheid opvragen of het DQB kaarten in ontvangst neemt voor een bepaalde call.