Home

Logo VERON-klein

Welkom op de website van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland (VERON) afdeling Friese Meren (A62). De VERON is opgericht op 21 oktober 1945 en is de Nederlandse sectie van de International Amateur Radio Union (IARU) welke tot doel heeft het bevorderen van de beoefening van amateur-radiocommunicatie en het hiermee verband houdende experimentele radio- en electronica-onderzoek.

Deze website is bestemd voor alle radioliefhebbers in Nederland en in het bijzonder voor de leden van de VERON afdeling Friese Meren (A62).

Onze missie is:

De VERON behartigt en bevordert voor haar leden de beoefening van amateur-radiocommunicatie en het hiermee verband houdend experimenteel radio- en elektronica onderzoek.

De verenigingsavonden worden gehouden in het Rode Kruis gebouw Súdwest Frylân, Selfhelpweg 2 in Sneek (zie foto). De eerst volgende verenigingsavond staat gepland op vrijdag 12 oktober 2018 (gewijzigd).

Via ons verenigingsblad (klik op) Radionieuws Flits zullen wij u nader informeren over lezingen, presentaties, verkoop, demonstratie e.d.

hamnieuws

 

   =  terug