Dag van de OTC

Dag van de Nederlands Old Timersclub op 12 juni 2022


Om dit goed te kunnen organiseren is een voorbereidingstijd nodig voor het aanmelden, voor het reserveren en het maken van afspraken met de locatie. En de OTC is niet de enige die wat wil gaan organiseren. Een korte inventarisatie heeft duidelijk gemaakt dat het onmogelijk is om traditioneel het eerste weekend in april bij elkaar te komen. Daarom is gekozen voor een andere datum.
Wat ook meespeelt zijn de overwegingen die wij als bestuur hebben gemaakt over de toekomst. Er zijn wetenschappers die ons willen laten geloven dat we moeten leren leven met Covid achtige ziektes. Een bijeenkomst in de zomer biedt dan misschien meer kans van slagen. We gaan er van uit dat juni “corona veilig” is om bijeenkomsten zoals vroeger weer te organiseren. Dan hebben we ook de tijd om dit goed voor te bereiden.

Nadere informatie over het aanmelden, het programma en overige informatie is te vinden op de website van de OTC of klik op HIER .