VADEMECUM

Vademecum 17e druk

VERON Vademecum 17e druk

Het Vademecum is hèt naslagwerk en handboek voor de radioamateur en mag eigenlijk in geen enkele shack ontbreken. Deze nieuwe editie bevat ruim 400 pagina’s met alle praktische informatie over onze hobby met vele kleurenfoto’s. Van een complete DXCC-lijst tot bandplannen en van tips over het plaatsen van antennes tot uitleg over QTH locator vakken. Ook een nieuw hoofdstuk “Ethiek en Operationele procedures” is toegevoegd.

Het vademecum doet dienst als uniek hulpmiddel voor, tijdens en na het werken met je radioapparatuur.

ISBN/EAN: 978-90-70756-48-2

Formaat: A5

Voor bestellen klik op HIER.

Telefoon: +31 6 39668309
Het Centraal Bureau, Service Bureau en het Dutch QSL Bureau zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur.

Aanvullingen en errata behorende bij VERON publicaties

Wanneer u VERON publicaties gebruikt, dan is het altijd goed om even te controleren of u met de meest recente versie werkt. En of er wellicht aanvullingen en/of errata voor deze boekwerken beschikbaar zijn. Deze zijn vervolgens gratis hier te downloaden uit onderstaande lijst. Let hierbij goed op voor welke druk onderstaande download bedoeld is.