Cursus N & F

Frame1 Inhoud Van de Voorzitter 1 Ledenbijeenkomst 1 september a.s. 2  Lezing 1 september 2 HF Velddagen aankondiging 3 Jota-Joti 2009 3 Verslag  VHF Velddagen 6 en 7 juni j.l. 4 EA5/PA5CW 5 FRAG Open-dag 5 september 6  PA09VUELTA 6 Dag ...
Friese Radio Amateur Groep

De Friese Radio Amateur Groep organiseert al een aantal jaren een gecombineerde N en F cursus. Ook dit najaar organiseert de FRAG in Leeuwarden deze cursus. 

De cursus is geschikt voor degene die nog weinig tot niets van de radio-hobby weet, want we beginnen vanaf de basis kennis voor de N-zendamateur en doorlopen de stof tot de F -zendamateur.

Daarna worden oude F examens behandeld. 

De cursus wordt in principe weer in het clubhuis van de FRAG gehouden, e.e.a. is afhankelijk van de COVID-19 situatie en de regelgeving op dat moment.

Wil dit niet lukken, dan doen we het via video conference op de laptop of PC en dat ging het afgelopen jaar uitstekend. Eventueel voor cursisten die te ver weg wonen van Leeuwarden, kunnen we de cursus altijd via video conference doen. 

Opgeven voor de cursus kan via de mail:

                                                        cursus@pi4frg.nl of pa3frv@gmail.com

Maar ook andere vragen over de cursus kunnen dan worden gesteld. Je krijgt via de mail verdere informatie, o.a. over de video link die we gebruiken.

De kosten van de cursus zijn:

FRAG leden € 40,-

Niet leden € 60,-

Cursus + lidmaatschap van de FRAG tot en met 2022 € 70,-.

Wij gebruiken het VERON lesboek voor de F machtiging. Deze moet de cursist zelf aan schaffen via VERON.nl/webshop

Ik hoop weer op een mooie groep cursisten en dat we een gezellige en leerzame tijd tegemoet gaan.

73’ Kasper PA3FRV

Friese Radio Amateur Groep (FRAG)

Avondsterweg 14

8938 AK Leeuwarden