Oude Vossejachten….

Beste medeamateurs,

Onderstaand bericht vanuit de VERON Vossenjachtcommissie is bestemd voor rondes, verenigingsavonden, verenigingszenders en (digitale) verenigingsbladen (landelijk/regionaal). Ik stuur het naar diverse radioamateurs in het land en publiceer het ook in de wekelijkse Vossenjachtinfo. Uiteraard ken ik niet alle eventuele bronnen dus stuur het gerust door naar amateurs en organisaties (bijv. Old Timers Club) waarvan je denkt dat zij info kunnen leveren.

Jan Hoek, PA0JNH, onze geschiedschrijver, is bezig met de “Hall of Fame”/ Bekerjachten te herschrijven. Hij zoekt nog oude vossenjachtkaarten, foto’s etc. van voor 1960.

Vooral van de Noordelijke Bekerjachten (v.a. 1952) en de VERON Bekerjachten (v.a. 1947).

Kennen jullie nog ouderen in je afdeling, die hier iets zouden kunnen betekenen?

Laat het Jan weten via: pa0jnh@kpnmail.nl 

73, Wim PA3AKK